Just nu...

solar på altanen med vatten&saltapinnar efter dansen och styrkepasset, inget gick speciellt bra eftersom jag har läskigt mycket träningsvärk efter matchen igår. Nu ska jag ta en dusch och sen bb, /Sara


Fotbollsmatch

Hej!
Idag har jag spelat fotbollsmatch, vi vann med 1-0! Första matchen för mig i år och med tanke på det gick det ganska bra, måste verkligen träna konditionen känner jag, ska försöka springa varje dag den här veckan. Lägger upp lite bilder från helgen imorgon om jag har tid. Min morbror+kusin var här nyss och firade mig lite i efterskott. Men nu ska jag kolla på bb-avsnitt/sara


Äckelvärme

Tjo!
Sitter i bilen just nu med en cola light och mars, oh yeah. Har varit och shoppat lite med mami och storebror. Det var chill. Så nu är avslutningskläderna klara, check!
Värmen är outhärdlig här i Örebro idag så tänkte sola lite när jag kommit hem, chillbill.
Nu måste jag käka upp chokladen, PUSS!


EXAKT ETT ÅR SEDAN

För PRECIS ett år sedan gjorde jag min näspiercing i Turkiet. Alltså var det näst sista dagen i mitt favoritland.. Fan vad ledsen jag blir bara jag tänker på det. Vill dit soooooo badly. Det var en utav dom bästa veckorna i mitt liv. Det här är första året på tre år som vi inte åker dit. Åh gud vad ledsen jag blir.

Aja, för exakt ett år sedan fick jag utstå en hemsk smärta. Har aldrig känt något liknande och det var i NÄSAN. Jag har väldigt hög smärttröskel så därför var det så konstigt, när jag gjorde naveln så kändes det ju inte nånting.

MEN HAPPY BIRTHDAY PIERCING


Yeah buddy.

Sooool

Hej!
Kom hem från stan för en stund sen och nu ligger jag och steker i solen, bloggar senare med bilder på det jag köpte! Fick föresten mitt nya nummer nyss, äntligen! /Sara

 


Vill hem

Hej!
Är just nu i Norrtälje och det är därför jag kan blogga just nu, annars har min dag sugigt. Hatar att vara här ute på landet, har inget internet och det finns inget att göra^^vill bara hem. Men snart ska jag läsa lite SOLO och äta glass! ❤
Puss hej! Ses när jag kommet tillbaka till Stockholm igen!
//Emma


Hos vilmis!

Hej, sitter här i Vilmas soffa och chillar! Vi har nyss tittat på skräckfilm men snart ska jag dra hem. Vi får se vad kvällen har och erbjuda!
Chaoooo! :)

Myyyyys!


hittar ingen bild.

HEJHEJ 
var ju ett tag sen sedan sist men nu har är tillbaka!
Sitter just nu och lyssnar på musik,chattar,kollar bloggar och spelar spel på king.com! haha,Love it  <3
Försöker spendera så mycket tid som möjligt framför datorn nu eftersom vi ska till landet imorgon..(vårat landställe). Och där ute finns varken täckning på mobilen eller internet^^ KUL! men ska försöka låna pappas usb-sak så jag kan surfa i alla fall lite.
Men ja det är väl där jag kommer spändera min helg..Men uppdater mer imorgon och i helgen från mobilen^^
//Emma

Hos farmor

Hej!
Sitter just nu hos farmor och kollar på Tintin medans småkusinerna sover, så söta! Har just ätit skit god rabarber paj. Nu ska jag göra som småkusinerna, pusssss!


Dagen

Tjo!

Har inte berättat om min dag i ett inlägg på ett tag nu. Därför saknar jag en egen blogg där man bara kan skriva av sig allt man vill liksom. Här känns det som att man måste vara lite mer vårdad eftersom två andra bloggar här. ELLER HUR MAN NU SKA SÄGA JAG VET INTE ORDET PÅ SVENSKA.

Började dagen med att ta spruta, var asnervös innan men så fort vi gick igenom korridoren till sjuksköterskan blev jag lugn. Vi alla gick in dit och satte oss i väntrummet och hon sa åt någon att börja, jag bara ställde mig upp och gick in dit heeeelt själv. *stoltchey*. Nästa spruta kommer jag få ta på skolavslutningen, fml.

Sen var idrotten sjuuuukt rolig! Vi körde fotboll med killarna och jag och Izabelle skrek åt dom att passa oss, sprang runt som galningar och hade allmänt kul. Trodde seriöst inte att fotboll kunde vara såhär jäkla kul! Första lektionen på typ tre år som faktiskt varit rolig.

Men nu ska jag sova för om jag ska orka plugga någon SO på morgonen måset jag skynda mig. JAG HAR INTE ENS ÖPPNAT BOKEN. Fast jag kan ganska mycket av det men det är väl 1/3 jag inte kan.. DAMN IT.

MEN NU SKA JAG GÅ HEJDÅ PUSS.


♥♥♥

;(((

Hej!
Har typ ont överallt just nu, tog spruta tidigare idag och då svimmade jag men det hade nog nåt med att göra med febern igår. Sen förut när jag tränade råkade jag typ sträcka hälsenan eller nåt så kan knappt gå. Har so-prov imorgon men får hoppas på tur, har inte slagit upp boken än. Gitarrlektion imorgon och gitarren har jag inte heller petat på så jaaaa, bra gjort... Ska försöka sova nu, puss


Beliebers run the world

Tjo på er!

Borde egentligen ha pluggat rumpan av mig och spelat gitarr idag men har istället snackat med massa trevliga tjejor från Swedish beliebers-gruppen. Åh vad glad man kan bli av lite främlingar. Love it.

Ska iallafall gå och spela lite freaking gitarr nu som jag verkligen inte vill, ÅHHHHHHHH HATAR GITARR.

Okej har seriöst största damprycket nu så kan inte ens fatta att jag sitter här och bloggar.

PUSSHEJ HA ETT FINT DAG.


Freaking delicious

Ni borde smaka! / M


Fan

Tja på errr!
Just nu i denna sekund går inte livet så bra. Har inte pluggat någon SO idag, förutom en timma i skolan, har inte spelat någon gitarr på hela veckan och jag har en jävligt irriterande hosta. Jappjappjapp. Måste vara 100% frisk tills på onsdag iallafall för då är det gitarr som gäller, näst sista gången. Gitarr är sjukt kul, men det ska bli en sjukt stor befrielse när jag inte måste gå runt och bära på bördan att jag måste träna, Pjuh. Räcker med att vi har massvis med läxor och prov liksom.
Men nu ska jag gå och lägga mig för nu har klockan passerat tolv. Puss! / M


Fuck you

Just nu sitter jag i en buss med Sara och Emma och jag är jävligt irriterad på att dom tvingade med mig i den, ÅHHH. Vi kommer inte hinna tillbaka innan nästa lektion börjar så vi kommer missa maten så vi blir svinhungriga.... SMARTA CHEYOR DET DÄRA


Varför är jag så himla desperat?

Hellooo!
Har bara mobilbloggat den senaste tiden och det är anledningen till de korta inläggen. Sorry. Mobilbloggar nu också men känner mig tvingad att skriva lite. Pappa kom hem från Malta idag och jag fick en aaasball piercing utav honom, svart med mörkblå diamanter. Mihi. Imorgon är det ingen dans så möter upp mamma, lillebror och eventuellt storebror på stan. Kanske får med mig något kul hem.
Men ska chilla nu, puss! / M


Helgen i bilder


världens snyggate bakgrund!
Shoppade lite idag, ska fixa till shortsen med nitar&sånt nån dag när jag orkar

Har även hunnit sola dom minutrarna solen var uppe

Var ute och sprang idag, gick inte så bra eftersom jag har sjukt ont i halsen

Har också ätit världens godaste mat

lite av sakerna jag fick på födelsedagen.

ojdå...

fotboll hemma hos mormor

Justin Drew Bieber

Jag kommer aldrig i hela mitt liv få in i huvudet att den artonårig kille skrivit den här låten till sin mamma.. Det bevisar ju bara ännu en gång att han seriöst är världens omtänksammaste människa.



Den finaste låt jag någonsin hört tror jag. Han är helt freaking unbelievable underbar.

FRIDAY


Några dagar

Hej!
Har gått ett tag sen jag bloggade sist men har haft en hel del att göra, och om jag inte minns fel så bloggade jag senast i måndags och eftersom jag inte har något bättre att blogga om tänkte jag berätta lite vad som hänt,
Tisdag: Hade skola, ganska kul fotbollsträning på kvällen.
Onsdag: Hade skola, efter gitarr och när jag kom hem städade jag och bakade som blev helt misslyckat.
Idag: Skola, teori i fotbollen på kvällen.

Och imorgon fyller jag år, den sista dagen som 13 år blev riktigt dålig av minst 10 helt olika saker. Så ska bli skönt att lägga lite bakom sig i köra på nytt liksom. Eller något sånt. Aja, ska läsa igenom spanskan lite snabbt och sen sova. Puss!

RIGHT NOW:

Taggar att bli frisk till imorgon medan jag pluggar... Yeah buddie!


NOOOO

Argh, har så grymt ont i min hals just nu och ifall jag inte är frisk till imorgon kommer jag nog grina!


Sminkad vs osminkad?


.

Hejhej!
Tänkte berätta liite om dagen sen så måste jag fixa en sak men ja, har inte mått så jätte bra idag för ett sms jag fick på morgonen som inte var speciellt kul, men inget jag ska ta upp här direkt. Åkte iaf skolan och hade en riktigt tråkig dag. Efter skolan åkte vi upp på stan och åt och gick runt lite och sen åkte vi till dansen som gick ganska bra. Har iallafall en hel del att göra den här veckan så kommer nog inte kunna blogga så mycket. Oj måste fixa nu pussss

DÖÖÖR

KLICKA HÄR HAHHAHAHAHAHA


Shopping

Tja.
Har varit på stan med mamma från tolv till tre ungefär, riktigt trevligt! Fick med mig lite grejer hem, supernöjd med båda två. Smart som jag är tittar jag fel på busslistan så vi missade bussen och fick vänta på en annan, sen fick pappa komma och hämta oss i Kvinnersta.. Fail!
Sitter just nu i solen och har det skönt medan pappa och mamma fixar med nya altanen hoho. Eller snarare bygger på nya altanen. Najs.
Men hörnor här kommer bilder på det jag köpte, PUSS!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3496349/images/2012/pic_201461384.jpg" class="image">


Migrän

Hej!
Har inte kunnat blogga på hela dagen. Har haft nån slags migrän idag och legat med huvudet under täcker typ hela dagen, inte kul... Har alltså inte hänt något alls idag. Fyller år på fredag och hoppas på en toppendag men jag tror verkligen inte nån födelsedag kommer slå den förra i kloten, allt var så himla perfekt. Bästa dagen i mitt liv typ. Försöker tvinga mamma att beställa en resa till london vilket inte går så bra menmen, bara att fortsätta tjata. Ska sova nu, puss!


Kommer nog sluta snart, ger fotbollen en chans fram tills hösten, sen slutar jag antagligen. Så himla tråkigt när jag spelat sen jag var 3-4 år men känner att jag varken är bra eller taggad. Skolan&läxorna dödar mig.

Underbar kväll

Hej på er!
Min kväll har varit helt sjukt bra men nu är jag så trött att jag bara tänkt crasha i sängen. Sov så gott alla fina läsare! / Mathilda


Små saker bara

Åkte till stan idag (Stockholm) köpte inte alls mycket. Hade tänkte köpa en tröja och shorts på Hollister men det var galet mycket folk där inne och kön till omklädningsrummet var 100m,seriöst. Så jag pallade inte det och köpte bara en bodysplash. Sen köpte jag en piercing i silver och ett skal.
Men just nu är jag bara hemma och softar.

Puss! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3496349/images/2012/pic_201364286.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3496349/images/2012/pic_201364286.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3496349/images/2012/pic_201364286.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3496349/images/2012/pic_201364286.jpg" class="image">


Fredag!

Hej!
Så himla skönt med fredag, har mått jätte dåligt hela veckan och den kunde inte sluta sämre. Just själva skolan var väl helt okej, men när bussen kör 4 hållplatser ifrån där man tryckt på stopp vill man ju bara dö, sen blir man inte heller uttagen till matchen bara för jag varit tvungen att plugga en hel del den senaste tiden, och det gör även att jag har ännu en anledning till att inte fortsätta på fotboll. Gillar inte att klaga men just nu kan det inte bli sämre, trasig mobil, otaggad, påväg att bli sjuk, stessig vecka som väntar, sommarlovet så långt borta, alldeles för mycket läxor osv. Nu ska jag sluta klaga och sova en stund. /sara

3 maj

Hej!
Har inte orkat bloggat på ett par dagar, minns inte när jag bloggade sist men den här långa helgen har jag mest legat ute och solat, sen när skolan började igen så har jag varit upptagen med annat. Fyller år om en vecka och får förhoppningsvis en iphone så då kommer jag kunna blogga mycket mer! Hade utvecklingssamtal förut som gick rätt dåligt. Men imorgon är det fredag vilket känns riktigt skönt. Kom just på att vi har matteprov imorgon, hoppsan...Inatt dog min mobil också så har min fula röda mobil. Men har lite att göra nu som ni kanske förstår, chaooo.




Dagens dag

Tjenare!

Dagen idag har väl varit rolig. Skoldagen var ganska rolig, även fast killarna mobbade mig hela tiden! Men det får man fanimig stå ut med. Hellre att dom retas än att dom är elaka. Men har blivit generad tusen gånger dom senaste dygnen känns det som haha!

Efter skolan så hade jag utvecklingssamtal. Gick väl ganska bra, det ända vi gjorde var att skriva att jag klarat alla mål och mina nya mål. Inget speciellt alls.

Sen åkte jag och mamma och handla, vi ska grilla ikväll! Fyfan vad härligt. Har också smakat cheeseburgare-chipsen, sjukt goda! Men hur snevridet är det inte att göra chips med smak utav CHEESEBURGARE? Haha fettxfett=dubbelfett liksom. Fast seriöst dom var läskigt goda.

Nu ska jag fortsätta med min berättelse i word i någon timma innan jag ska sätta mig med plugg, matteprov och spanskläxa tills imorgon. Awesome.

PUSS PÅ ER!



/majs och halloumi, GOOOOTT!/cheeseburgarchips/

 


Skoooolan

Hejhej!
Sitter just nu på spanska. Kl.13:30 ska jag till tandläkaren.
Puss!


Get out, get out, get out of my head

Hej på er!

Sitter just nu och knåpar på bloggnamn medan jag skriver på en ny berättelse jag precis börjat på i word. Har riktigt bra visioner för denna så jag hoppas det blir bra.. Haha.

Förlåt så himla mycket för att jag inte bloggat på aslänge men det har hänt så himla mycket! På valborg var jag med Vilma hela dagen och vi sov även över och var hela dagen igår, riktigt kul måste jag säga! Sen idag har jag varit i skolan hela dagen, gitarr efter skolan som var rolig och sen kom jag hem och svettades som en gris för vi har så himla varmt i huset och var helt snurrig. Har inte druckit någonting idag knappt.

Till och med idrotten var rolig i skolan idag, helt sjukt ju. Hatar idrott egentligen. Värsta ämnet som existerar. Förutom SO.

Orkar inte skriva något mer och orkar inte stoppa i iphonesladden i datorn. Ska chilla istället. PUSS PÅ ER!


Mini Shopping

Hallå!
Idag var skolan riktigt bra, vi satt och sola hela dan. Dock var sista lektionen lite konstig..Simon,Fabian och några andra tog min mobil och det blev kaos. Men sen direkt efter skolan hade jag utvecklingssamtal,gick väl bra. Sen åkte jag med mamma in till stan. Vi shoppade lite, jag köpte en tröja och bh. Kom hem runt 19 och åt middag och pratade med mamma i typ 2h! Och nu ska jag göra en engelska sak.
// Emma


RSS 2.0