30 april

Hejhej!
Blir lite nattbloggning nu men har inte haft tid tidigare.
Dagen började med att bli väckt 9, sen åkte jag till marieberg,kanske lägger upp nån bild imorgon på vad jag köpte. När jag kom hem satte jag mig i solen i nån timma och vid 8 gick jag ner till brasan. Det var typ inga där och iskallt, men kollade på fyrverkerier och värmde mig vid elden med Vilma och Mathilda. Har varit sjukt skönt med långhelg och hoppas att det blir bra väder imorgon också! Har även en hel del att plugga imorgon så kommer nog inte ha tid till att blogga, har även första grästräningen imorgon förhoppningsvis som jag tror blir skit kul. Ska fixa en sista sak sen ska jag sova, puss!

bild från i lördags

Skaffa egen blogg igen?

Hej på er!

Funderar på att göra en egen blogg, även fast jag helst av allt skulle vilja gå tillbaka till min gamla.. Varför ska killar vara så dumma i huvudet för?

Aja, tycker ni att jag ska göra en egen? Eller blir det för rörigt? För då kommer jag antagligen blogga här lika mycket som Emma och Sara gör, alltså en gång om dagen kanske. Kommer inte prioritera den här bloggen speciellt mycket.

Kommentera vad ni tycker, puss! / Mathilda


Bakade chokladbollar förut.

Äntligen vår!

Hej!
Har inte riktigt haft tid för bloggen som ni kanske märker, men tänkte berätta lite vad jag gjort igår&idag. Igår så gick jag upp redan vid 8, började städa och sånt sen när jag var klar satte jag mig i solen i nån timma innan jag gick till busshållsplatsen där Mathilda satt och Emma snart kom till. Vi fotade,pratade,satt vid datorn och en massa mer. Var tyvärr sjukt trött hela dagen så somnade redan vid halv 12 framför en film. Imorse vaknade jag halv 12 och gick ut med frukost och satte mig i solen där jag satt fram till lunchen,som jag också åt i solen, sen spelade jag fotboll, lagade nätet på våra fotbollsmål och annat tråkigt. Har knappt fått någon färg alls känns det som men ska köpa någon kokosolja imorgon. Behöver även solglasögon för jag har typ inga. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på alla bb-avsnitt jag missat. /Sara


En bild från igår

Sara

Nu bär det av till Sara där jag ska spendera dagen med henne och Emma, ska bli skitkuk! Lovar att uppdatera lite där och kanske dyker det upp en videoblogg? Puss på er!


Time flies by

Firar två år som äkta belieber idag. Helt sjukt att det var två år sen jag gick in på spotify och spelade igenom hela hans album och älskade varenda låt på den. Tiden har gått så grymt fort, åh. Älskar honom fortfarande och kommer alltid göra!


Tårtbakartävling

Tja!
Förlåt för att jag inte bloggat tidigare men jag, Emma och Kamilla har varit på gården och deltagit i en tårtbakartävling! Riktigt kul om ni frågar mig men massvis med bilder och så sen. Har just kommit hem och sitter nu och äter den till middag, hehe. Jag råkade sno hela Kamillas tårtbit så hon är nog riktigt arg på mig nu, hehe...
Men nu ska jag äta tills jag spyr och sen gå och lägga mig, svetten sprutar!


27/4

Hej!
Förlåt för jag aldrig bloggade igår men orkade verkligen inte. Var tvungen att skriva klart en svenska uppgift och behövde plugga till spanska provet som var idag, gick riktigt bra faktiskt!
Skolan var rätt skön, som alla andra fredagar. Efter skolan så satte jag mig i solen och åt choklad&jordgubbar, så sjukt gott! Nu har jag ganska ont i halsen men får verkligen inte bli sjuk tills imorgon då Emma&Mathilda antagligen ska komma hit. Insåg just att jag måste sätta igång och städa. Måste skynda mig nu för ska till mormor snart, hon fyller år... /Sara



Off to school

Tjolahopptjolahej!
Slänger som vanligt upp ett snabbt mobilinlägg innan jag drar mig mot bussen. Idag börjar vi nio och slutar tio över två, riktigt chill på fredagar faktiskt!
Kommer väl hem runt tre och eventuellt ska hela familjen (eller jag vet inte om min storebror ska med men jag tror det) ut på en roadtrip till Ikea, Willys, osv. Najs!
Men oj vad klockan blev mycket, dags att fara. Ha en bra dag allihopa, puss / Mathilda


Godnatt!

Tja!
Tog mig över två timmar att fixa huset - och då orkade jag inte ens läsa igenom det för rättning.. Gah! Pluggade spanska i tio minuter innan jag crashade i sängen, är helt slut.
Fredag imorgon iallafall, SWEET!


Ge mig chailatte!

Tja kompisar!
Min dag idag har varit väldigt ointressant. Först efter skolan åkte jag till tandläkaren. Hon satte dit lite gummisnoddar och berättade att jag ska få tandställningen nästa vecka. Trevlans . Sen tog jag bussen hem och började plugga spanska. Skulle även gjort svenska-huset men mammas dator var inte hemma utan på hennes jobb så den kunde jag inte skriva. Så är jätte rädd att Linda ska bli sur på mig imorgon.. Men sen åt jag på Sigon och fortsatte plugga. Och det är vad jag fortfarande gör,men har jätte svårt att koncentrera mig.. Men vi hörs imorgon! Puss och kram! <3


25/4-12&26/04-12

Hej på er alla härliga människor!

Förlåt för att jag inte bloggade ett ordentligt vardagsinlägg igår - men jag hade ingen tid! På dagen åkte vi först till tingsrätten vilket jag slängde upp ett inlägg med en bild på Kamilla i (klicka här). Ganska tråkigt om ni frågar mig, men ändå intressant på något knasigt vis. Senare på dagen hade vi NO i skogen vilket var väldigt tråkigt, haha. Blev alldeles svettig och dann. Sen så hoppade vi över gitarren eftersom vi slutade så tidigt och orkade inte vänta. Men vi tar igen det nästa vecka istället!

Idag så var dagen helt okej. Igår mådde jag sisådär också men idag mådde jag faktiskt bättre! Fast lite risig känner jag mig allt, men verkligen på bättringsvägen.

Just nu är jag fullskiten i läxor och plugg till prov iallafall. Ända anledningen till att jag gick in på datorn var för att renskriva en skrivuppgift vi haft i ett par veckor i skolan, Huset heter det. Måste mejla den till min lärare senast idag så japp.. Känner mig inte direkt lite pressad, haha. Har dessutom ett jättestort Spanskprov att plugga till som vi också har imorgon. Ugh, är verkligen inte taggad till spanskan. Känns aldrig som att jag lär mig någonting eftersom jag får plugga som en dåre inför varje prov.

Men! Här dyker bilder upp från båda dagarna. Puss på er! / Mathilda










/gårdagens outfit/vi stod och lyssnade när min SO-lärare berättade om Engelbrekt Engelbrektsson/jag och Emma i tingsrättens ''väntrum''/Sara, jag och Emma utanför Nicholai-kyrkan där vi lyssnade på någon religiös stolle som sjöng/kyrkan/världens finaste vän♥/Emma råkade tatuera bänken.. haha!/träden påväg till baracken hade blommat och jag var bara tvungen att ta kort på dem idag/hjälpte lillebrorsan med läxan förut/

Dåligt humör •_•

Hej! Förlåt för jag typ aldrig bloggar. Men efter skola åkte jag hem,städade mitt fula rum och pluggade. Sen gick jag till Saigon för att köpa lite middag! Yum! Sen kom Magnus hit och hämta lite saker. Och nu har jag precis tagit ett bad! Sköööönt. Men sen efter det kom förskräckelsen! Jag fick ett sms från Tele2 om att jag kommer få en räkning på 1080 kr! Blev skit rädd och sa till mamma om det,och hon blev ju såklart arg..Så nu känner jag mig jätte dum :( nu ska jag plugga,puss!

/Emma


Plugg

Hallå på er!
Har gjort i ordning lite mys för en timmas NO-pluggande. En kanna iskallt vatten och musik som strömmar ut ur dockan jag fick utav min storebror igår. Lite lakrits på detta så hade det varit helt perfekt plugg-time. Men måste sätta igång nu om det verkligen ska bli en timma, pusshej!


Arbetslagdag

Hej!
Tänkte berätta lite om dagen, vi har haft arbetslagdag och våran klass åkte till polisen och kollade på nån rättegång som var ganska tråkig. Sen gick vi till bussen 20 min innan den skulle komma men det var lätt värt det för det var den bästa bussresan nånsin... lalala. Sen åt vi mat och så kollade vi på en kort film och blev uppdelade i sämsta grupperna då fick jag damp och sparkade i en stenmur och nu skiftar min tå i röd/blå, så onödigt! Sen lackade jag ur på vår lärare också,heheh. Sen var vi i skogen och skulle leta saker men jag gjorde ingenting för jag var fortfarande arg&hade ont i tån,hahha. Mathilda&jag skippade gitarren oxå och tog tidiga bussen hem. Har massor utav läxa att göra, kommer aldrig hinna. /Sara


finns det nåt godare????

iPhone











/skulle inte direkt säga nej till något utav det som befinner sig på bilderna ovan/

Tingsrätten

Hellu!
Sitter just nu i tingsrätten för hela klassen ska kolla på någon rättegång, boooooring. Nejmen nu berättar han grupperna vi ses sen, puss!


fotbollsträning

Hej! Sitter just nu i bilen i lillån och kommer inte komma hem på nån timma,slut på batteri på mobilen är det snart också... Träningen var helt okej men längtar verkligen tills grästräningen börjar. Idag körde vi några sammarbetsövningar&match. Sitter och planerar lite sommar med Mathilda också,lääängtar!

24/04-12

Hej alla fina läsare!

Förlåt för att det inte kommit någon uppdatering från min sida, har bara legat i soffan och chillat framför TVn hela eftermiddagen. Riktigt skönt efter en lååång skoldag. Men ni får tjata på Sara och Emma att uppdatera mera, jag tjatar hål i huvudet på dem men dom uppdaterar ändå inte!

Dagen idag har varit helt okej antar jag. Skolan gick smooth ändå, tittade på film på NOn, yes! Fick tillbaka Engelsk-provet och jag blev väl sisådär nöjd. 97% fick jag, men jag brukar få 99% så lite besviken på mig själv blev jag allt. Men på de andra proven (snarare testen) fick jag 100% på ena och 99% på andra. Men nu ska jag sluta skryta här, haha!

Kom hem och crasha framför TVn, degrassi! Ett avsnitt som jag faktiskt missat, blev ganska surprised om jag säger så. Och sen har jag suttit här hela eftermiddagen typ. Men dansade lite för mamma förut, men jag blir så himla stel när jag ska visa upp det hemma! Helt annorlunda när vi väl står i salen, då slappnar man av på ett helt annat vis.

Förlåt för detta milslånga inlägg, kompenserar det med lite bilder! Pusshej / Mathilda




/Sara gjorde fiskbensfläta på mig förut/doggyn kunde inte låta datorn vara/surfar runt på we♥it/


13.37

Hejjjj! Sitter just nu vid träbänkarna och ska strax ha engelska. Skolan har varit ganska lång och tråkig, hoppas det blir bättre nu,vi börjar nu pussss


God morgon

Hallå på er!
Jag ska alldeles strax knalla iväg mot bussen men tänkte uppdatera lite fort här bara. Idag slutar vi halv fyra vilket suger, första delen utav dagen suger pretty much också. Vi har matte, no, idrott.. Ugh, hatar idrott!
Nejmen nu måste jag snabba mig, pusshej / Mathilda


23/04-12

Hej på er!

Dagen idag var superrolig i min åsikt! Som Sara skrev så drog vi alla + Kamilla upp på stan efter skolan och åt mellanmål sen sprang vi runt och hade kul! Hittade ett par dösnygga extensions (turkosa) men mamma tyckte det var fult så jag ba naii.. Aja, får väl smuggla hem dem på något vis haha!

Precis innan vi skulle in på dansen crasha vi på någon random lekplats och lekte! Normala cheyer här alltså. Sen dansade vi och det var superkul som vanligt, vi fick lära oss ett locking-steg och det verkade vara så sjukligt kul. Något jag kan tänka mig att dansa i framtiden. Fast det går nog inte att ta en lockingkurs i Örebro skulle jag tro.

Men iallafall tillbaka till ämnet! Sen kom jag hem, visade hela dansen för mamma, åt middag, titta på En stark resa med Ola-Conny och Morgan, sen såklart Alcatraz! Världens bästa serie (förutom Gossip girl, O.C och Magi på Waverly place då.. Hehe), ni borde verkligen check it out.

Förlåt för den superlånga texten, jag måste lära mig att korta ner dem tror jag. Godnatt kära läsare!








/me today! ignorera plånboken, jag hade bråttom./Sara och Kamilla i bussen/5-kronors glass vi köpte på Burger king/jag och Sara på Burger king/Sara och Emma leker i lekparken haha!/jag klättrar, hoho/

// Mathilda! ♥


Dans

Hejhej!
Ny vecka, riktigt skönt! Efter skolan så följde jag med Mathilda,Emma och Kamilla på deras dans, innan det så köpte vi sallad som var sjukt god och flummade runt på stan. Dansen gick inte alls bra eftersom jag aldrig dansat förut så fattade typ ingenting så stod mest och skratta... Kan föresten inte hitta min väska där min mobil ligger så jaa, lyckat. Ska kolla på gårdagens bb avsnitt nu,chaooo



10 sanningar om Emma

1. Jag ÄLSKAR att gå på bio
2. Min förebild är Blair Waldorf, tycker hennes karaktär är as cool!
3. Jag älskar doftljus!
4. Jag är beroende av bodybutter.
5. Jag har alltid svårt att sova på nätterna
6. Jag dricker jämt chailatte på kvällarna.
7. Jag hatar tele2
8. Jag har tröttnat på att shoppa kläder :O
9. Snart får jag byta navelpiercing! (kom inte på nåt)
10. KOMMER EJ PÅ NÅGOT!



we♥it












/kändisar jag älskar och avgudar/outfits jag är kär i/quotes/


Sara hääär

Hejhej!
Jag är då den tredje som skriver i den här bloggen, Sara heter jag. Jag går i samma klass som Mathilda&Emma och när jag inte är i skolan med mina bästa så spelar jag fotboll, stan, kompisar och lever livet. Jag älskar även sommar,sol och resor men ska försöka att inte skriva det så mycket som jag gjort i min egna blogg. Nu vet ni lite om mig men ni kommer självklart få veta mer om ni fortsätter följa våran blogg. Pussss


jag just nuuuu(osminkad...)


mina bästa när vi åkte slalom


Emma

Hallå
Jag heter Emma Lindstrand och är 98 och är född i stockholm. Bodde där tills jag var 8/9,sen flyttade jag och min mamma till Linköping. Flyttade från Linköping för ca 2år sedan till där jag bor nu, Örebro. Där jag lever galet tillsammans med min vänner,b.la. Sara och Mathilda! ♥ Som jag delar blogg med.
Eftersom min pappa bor i Stockholm så tillbringar jag många helger och lov där. Åker dit varannan helg och umgås med familj,shoppar osv.
Men i vardagen bor jag med ändast med min mamma i en liiten lägenhet utanför stan (för tillfället).
Mina intressen är kompisar,shoppa,blogga,träning och resa.
Pussar! <3
Haha! jag på gymmet..

Bild på Mathilda & Sara. Bakifrån. Eftersom jag inte hittade någon bild på dom där de är tillsammans. Bara flum-bilder på dom som dom säkert inte skulle godkänna. Men ni ser ju hur dom ser ut i deras inlägg. <3

Mathilda in da house!

Tja!

Jag är MATHiLDA. I'm a Belieber & Directioner. Jag är beroende utav att blanda svenska och engelska ord med varandra. Mestadels för att jag är kär i engelska men också för att ibland så glömmer jag ordet på svenska så då skriver jag det på engelska. Så nu vet ni det, haha. Jag gillar döskallar, dans, gitarr, saltlakrits, att baka, hänga med vännerna, sitta framför datorn och en massa annat.

Jag har en väldigt konstig humor som jag delar med mina kära vänner Emma och Sara. Fast för det mesta Sara. Vi är helt konstiga ibland. Som i fredags. Det regnade som tusan och vi fick tag på ett paraply som låg i Emmas skåp. Jag ville hålla i paraplyt och Sara ville hålla i paraplyt, så det slutade med att vi trasslade in armarna i varandra medan vi höll i det. Då kom vi på bästa idén att springa runt och 'döda folk' (spjuta dom i rumpan) och så gjorde vi. Sen stannade vi utanför dörren för att vi redan hade börjat, men då gick jag in i dörren och ramlade ihop på golvet med Sara bredvid mig. VI ÄR BRA DUKTIGA VI.

Så bered er på en jäkla massa galenskaper i denna blogg. Från min sida kommer det mest bli vardagsinlägg, lite träning, bilder, tips på grejer, inspirerande inlägg och en massa tjat av vad jag för tillfället är beroende av. Åh, och var beredda på att det kommer dyka upp en hel del bilder på Justin Bieber och One direction också.

Ha en riktigt bra kväll och berätta för alla era vänner om bloggen!

TUUDELUU!


This is me! So happy about my new iPhone I got for like two weeks ago. (spoiled guuurl)


Emma och jag!


Jag och Sara från när vi ramlat i fredags haha!

More like sisters

Hej alla fina bloggläsare!

Vi är tre tjejer som går i samma klass - 7B på Lillåns skola i Örebro. Den här bloggen kommer skrivas utav oss alla tre och vi kommer blogga så mycket som möjligt. Bloggnamnet kom upp för att vi ser oss mer som systrar än vänner. Så tajta är vi. HAHA! Okej förlåt men det där lät riktigt cheesy.

Alldeles strax dyker det upp tre separata inlägg om vilka vi är så ni lär känna oss lite osv.

PUSS OCH KRAM FRÅN OSS TRE.


Nanana

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0